Een goed eindresultaat valt of staat met een gedegen aanpak en heldere afspraken. Elk project begint met een voorbereiding, waarvan uw doelstellingen samen
met onze advisering moet leiden tot een goed voorstel van materiaal- en kleurgebruik. Uiteraard in een passende begroting. Voldoen aan uw wensen is ons uitgangspunt.

Oplevering
Na de laatste werkzaamheden controleren we alles minutieus en werken we alles tot in de puntjes af. Is de vakman tevreden? Dan bekijken we het resultaat tóch nog even met u.
Schildersbedrijf Coolen koestert u als klant. Nog voor het afscheid is de werkomgeving opgeruimd en zijn alle restmaterialen afgevoerd volgens de laatste milieueisen.

Planmatig onderhoud
Wij werken aan blijvende waarde voor nieuwe en bestaande bouw, voor uw woning, bedrijf of vastgoed. Met een onderhoudscontract blijft uw vastgoed ook op de lange termijn conditioneel in orde.
Het is bewezen dat een planmatig onderhoudscontract een besparing op de langere termijn oplevert. Wij, van Schildersbedrijf Coolen, adviseren u hier graag over.

Onze mensen

Onze mensen maken het verschil. Schildersbedrijf Coolen is trots én
zuinig op de ervaren vakmensen. We selecteren en behouden de schilders,
die het maximale uit zichzelf willen halen. Onze vakmannen zijn volledig
gecertificeerd en op de hoogte van de nieuwste technieken. Daarnaast hebben zij passie en staat betrokkenheid voorop.

 

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Het schildersvak is nog één van de weinige ambachten waarbij handwerk de kwaliteit bepaalt. Veel bedrijven, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, Vereniging van Eigenaren en particulieren behoren tot onze klantenkring. Heb jij passie voor het schildersvak en houd jij ervan om met de klant tevreden een project af te sluiten? Dan zijn we op zoek naar jou!