Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt vindt u bij Schildersbedrijf Coolen een ruim aanbod in verfsoorten en -technieken, beglazing, behang en gevelreiniging. Uiteindelijk hebben wij maar één doel, met ons aanbod uw woning of bedrijfspand weer jarenlang als nieuw eruit laten zien. Hieronder vindt u onze disciplines.

Schilderwerken
Schilderwerken

Goed schilderwerk is en blijft het precisiewerk van een vakman. Bij Schildersbedrijf Coolen hebben wij tientallen ervaren professionals in dienst die het schildersvak als geen ander beheersen. Ze gaan graag aan de slag met uw woning of bedrijfspand. Zowel het schilderwerk bij nieuwbouw als het complete onderhoudsschilderwerk aan een bestaand pand voeren wij bij graag voor u uit.

Beglazing
Beglazing

Van oudsher zijn schilderwerken en beglazing onlosmakelijk met elkaar verbonden. We adviseren u graag over glassoorten en de plaatsing hiervan. Of het nu gaat om hoog rendement isolatieglas, geluidwerende beglazing of figuurglas. Wij kunnen nagenoeg alles leveren en op uw locatie monteren.

Behang- en wandafwerking
Behang- en wandafwerking

Talloze materialen, technieken en motieven. Hoe kiest u uit het enorme aanbod? Uw smaak en keuze koppelen we aan onze ervaring en voorstellingsvermogen. Bij ons bent u op het juiste adres voor een prachtig eindresultaat. Informeer gerust naar de referenties.

Gevelreiniging en behandeling
Gevelreiniging en behandeling

Uitlaatgassen, luchtvervuiling, begroeiing en graffiti zorgen voor aantasting van de gevel. Terwijl die juist de uitstraling van uw pand bepaalt. Coolen Schildersbedrijf zorgt voor een grondige gevelreiniging. Eventuele beschadigingen werken we bij of af met een verfproduct. Zo nodig behandelen we de muur met een effectieve anti-graffitilaag. Wij laten uw pand stralen als nooit tevoren!

Kleine bouwkundige werkzaamheden

Moet er een deel van het kozijn worden vervangen voordat het schilderwerk begint? Schildersbedrijf Coolen voert dit uit, zoals u het voor ogen heeft. Net als bij een schildersproject blijft u betrokken bij onze bouwwerkzaamheden en uiteraard mag u over onze schouder meekijken.

Energetische aanpassingen

Uw pand energetisch aanpassen, betekent lagere energiekosten, besparing voor het milieu en meer woon- en werkcomfort. Wij weten hier alles van. Nodig onze experts gerust uit voor een kennismaking en ontdek de mogelijkheden om op een milieuvriendelijke manier de woon-, werk- en leefomgeving te verhogen.